God kveld!
Takk for alle koselige kommentarer som dere legger igjen her hos meg.
I hektiske tider blir det mye enveis fra denne kanten.. Men jeg kommer sterkere tilbake!
Her om dagen laget jeg noe veldig godt..
Butterdeigwrap med pesto, skinke og asparges
MÅ bare prøves. Utrolig enkelt og såååå godt!
Oppskriften samt bilde nr 1+2 er fra boka: Baking- en visuell kokebok kjøpt på Rafens.
Oppskriften samt bilde nr 1+2 er fra boka: Baking- en visuell kokebok kjøpt på Rafens.
Det du trenger er: Renskåret fersk asparges, butterdeig, pesto, prosciutto eller annen spekeskinke, revet gulost, melk til pensling og nykvernet sort pepper.
Jeg kjøpte ferdige butterdeigplater i frysedisken (håper ikke min tidligere konditormester leser dette hehe). Kjevlet de til firkanter, så en dæsj pesto i midten, deretter surret jeg skinke rundt møre kokte asparges med et dryss ost og nykvernet pepper, brettet motsatte hjørner av butterdeigen så de møttes på midten (se bilde nr 2) Penslet med melk, 220 grader 15-20 min! Voila...
Ha en fiin fredag!
No comments:
Post a Comment