I dag har vi hatt deilig pasta carbonara til middag. Så godt og så enkelt!
Den tar toppen 20 minutter å lage og er absolutt en av mine favoritt retter.
Har tatt meg friheten å navne retten med mitt navn...
Ja for det det stod ikke champignon og soltørket tomat i den opprinnelige oppskriften..hehe
Pasta Carbonara ala Lotta
1 pk tagliatelle
1 pk bacon
1 pk bacon
2 stk hvitløksfedd
2-3 dl kremfløte/matfløte
2 dl revet parmesan
2 stk eggeplommer
½ ts nykvernet pepper
2 ss hakket frisk basilikum
2 ss sitronsaft
2-3 dl kremfløte/matfløte
2 dl revet parmesan
2 stk eggeplommer
½ ts nykvernet pepper
2 ss hakket frisk basilikum
2 ss sitronsaft
5 stk champignon
1-2 dl hakket soltørket tomat
Skjær bacon i små biter og stek dem i panna sammen med champignon.
Tilsett finhakket hvitløk. Kok pasta etter anvisning på pakken.
Hell fløte og revet parmesan over den ferdig kokte pastaen. Varmes et par minutter.
Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum.
Hell fløte og revet parmesan over den ferdig kokte pastaen. Varmes et par minutter.
Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum.
Smak til med sitronsaft og pepper. Strø over baconbitene og champignonen.
Samt soltørket tomat
Serveres med ferskt brød og fersk parmasan
Samt soltørket tomat
Serveres med ferskt brød og fersk parmasan
Velbekomme...
Håper det smaker!
Klem fra
Lotta
No comments:
Post a Comment