Monday, September 13, 2010

Mandags middag...



I dag har vi hatt deilig pasta carbonara til middag. Så godt og så enkelt!
Den tar toppen 20 minutter å lage og er absolutt en av mine favoritt retter.
Har tatt meg friheten å navne retten med mitt navn... 
Ja for det det stod ikke champignon og soltørket tomat i den opprinnelige oppskriften..hehe


Pasta Carbonara ala Lotta

1 pk tagliatelle
1 pk bacon
2 stk hvitløksfedd
2-3 dl kremfløte/matfløte
2 dl revet parmesan
2 stk eggeplommer
½ ts nykvernet pepper
2 ss hakket frisk basilikum
2 ss sitronsaft
5 stk champignon
1-2 dl hakket soltørket tomat

Skjær bacon i små biter og stek dem i panna sammen med champignon. 
Tilsett finhakket hvitløk. Kok pasta etter anvisning på pakken.
Hell fløte og revet parmesan over den ferdig kokte pastaen. Varmes et par minutter.
Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum. 
Smak til med sitronsaft og pepper. Strø over baconbitene og champignonen.
Samt soltørket tomat 
Serveres med ferskt brød og fersk parmasan


Velbekomme...
Håper det smaker!

Klem fra
Lotta

No comments:

Post a Comment