Wednesday, May 11, 2011

På ønskelista: Le Creuset




God kveld!
Er det noe jeg virkelig trenger, så er det noen skikkelige kjeler og stekepanner.
Jeg er helt forelsket i dette merket "Le Creuset", og etterhvert skal jeg kjøpe meg litt forskjellig fra denne serien.Den fnnes i flere farger, men det er nok blått og turkis som står mitt hjerte nærmest:)

Hvorfor støpejern?
Emaljert støpejern er et enestående materiale, og passer godt sammen med moderne krav til matlaging. Gjennom århundrer har støpejern vært anerkjent som et av de beste materialene til kjøkkenutstyr, og i dag kan støpejernsproduktene fra Le Creuset fås i mange forskjellige former og størrelser, som gir mulighet for allsidighet i matlagingen. Produktene kan brukes til nesten enhver oppskrift - suppe, stek, gryteretter, grillsteking - og naturligvis til baking av f.eks. desserter, kaker, terter eller brød. Når støpejernet brukes korrekt er det ikke bare mulig å oppnå vidunderlig aroma og smak, men korrekt benyttet kan det også bidra til en sunn kost ved å optimere bevaringen av næringsstoffer i maten. Emaljert støpejern er like effektiv til retter som skal simre på komfyren som til bruning. Støpejern fastholder og leder varmen jevnt og effektivt - dette er en fordel for deg, da du sparer energi ved å senke temperaturene under matlagingen. På bordet kan en gryte med lokk holde maten varm lenge – lenge nok til både andre og tredje porsjon. Kalde matvarer kan også få gagn av støpejernet. Etter kort tid i kjøleskapet vil støpejernet være nedkjølt nok til å holde fruktsalaten kald på en varm sommerdag. Alle støpejernsproduktene har også livstidsgaranti.

Le Creuset er å få kjøpt på bla. Rafens


Ha en fin kveld alle sammen! Tusen takk for koselige kommentarer som dere legger igjen her hos meg. Her er det hektiske og spennende tider med eksamen og ny jobb, så jeg får ikke kommentert så mye hos dere. Men jeg kommer sterkere tilbake:)

Klem fra
Lotta



No comments:

Post a Comment