Middagstips fra meg til deg....
Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie
4 stk Kyllingfilet
Salt og pepper
Frisk Salvie
4 skiver parmaskinke
100 gr revet fersk parmesan
100 gr revet sveitserost
500 gr fersk tagliatelle, hvit eller grønn
2 dl fløte
4 stk oppskårne soltørkede tomater
Hakkede, friske krydderurter
Fremgangsmåte
Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i 2 minutter på hver side. Legg filetene over i en ildfast form. Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet. Bland revet parmesan og sveitserost og dryss dette over kyllingfiletene.
Sett formen øverst i ovnen ved 225 °C og gratiner i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet og kyllingen er gjennomstekt. Kok båndspagetti som anvist på pakken. Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter. Anrett på tallerken og pynt med oliven og frisk salvie.
Serveres med frisk salat og foccacia
Sett formen øverst i ovnen ved 225 °C og gratiner i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet og kyllingen er gjennomstekt. Kok båndspagetti som anvist på pakken. Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter. Anrett på tallerken og pynt med oliven og frisk salvie.
Serveres med frisk salat og foccacia
Bon appètit
Bilde:Klikk.no
Bilde:Klikk.no
No comments:
Post a Comment