Saturday, August 28, 2010

Min beste oppskrift...

Middagstips fra meg til deg....

Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie



4 stk Kyllingfilet
Salt og pepper
Frisk Salvie
4 skiver parmaskinke
100 gr revet fersk parmesan
100 gr revet sveitserost 
500 gr fersk tagliatelle, hvit eller grønn 
2 dl fløte 
4 stk oppskårne soltørkede tomater
Hakkede, friske krydderurter

Fremgangsmåte

Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i 2 minutter på hver side. Legg filetene over i en ildfast form. Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet. Bland revet parmesan og sveitserost og dryss dette over kyllingfiletene.

Sett formen øverst i ovnen ved 225 °C og gratiner i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet og kyllingen er gjennomstekt. Kok båndspagetti som anvist på pakken. Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter. Anrett på tallerken og pynt med oliven og frisk salvie.

Serveres med  frisk salat og foccacia

Bon appètit

Bilde:Klikk.no

No comments:

Post a Comment